Fri fragt over 399,- | God service | 100% Dansk | Hurtig levering

5 Tips til tør hud

Har du problemer med tør hud?

Så bliver det ikke bedre når vi går i de kolde vinter måneder, hvor vores hud skiftevis bliver udsat for kulde og varme. Kulde og varme gør at huden udtørrer og det kan skabe revner i huden. Det er derfor vigtigt at være ekstra god ved huden og pleje den, både indvendig og udvendig i denne periode. Vi har derfor samlet 5 enkle og gode råd til dig med tør hud.

1. Spar på vandet

Spar på vandet, især det varme vand, fordi det er med til at udtørrer huden yderligere. Det er derfor ikke en god ide at tage lange varme bade, hvis du har tør hud.

2. Tør hud på fødder, hænder eller i ansigtet?

Sæbe udtørrer huden og forværrer den tøre hud. Vi anbefaler her at du finder en mild håndsæbe, hvis du lider af tør hud på din hænder. Vi har et stort udvalg af sæber her. Har du tør hud i ansigtet? Ved rensning af huden i ansigtet anbefaler vi at du bruger en rensemælk istedet for rensegel, da rensemælken er mildere ved huden og tilfører huden fugt.

3. Rens ikke huden for hårdt

Brug istedet en peeling. Peeling er mere skånsom rensning af huden. Brug den 1 gang om uden til at fjerne de døde hudceller, så din creme bedre kan trænge ind i huden. Du kan eventuelt bruge en fugtmaske

4. Sørg for at din skin tonic og makeup ikke indeholder alkohol

Alkohol er nemlig med til at udtørrer huden yderligere. Derfor kan du med fordel reducerer din huds eksponsering overfor alkohol ved at tjekke op på dine makeuprprodukters indhold og eventuelt din skin tonic. 

5. Drik og spis

Det er også vigtigt at fugt huden indefra. Det kan du gøre ved at drikke en masse vand eller spise fødevare med et højt indhold af omega 3 fedtsyrer, f.eks valnødder og fed fisk. Fedtsyrene gør at din hud bliver smurt i de celle lag, hvor dine plejeprodukter ikke kan trænge ned. Dette sørger for at din hud bliver fugtet indenfra. 

Ekstra tip

Folk med tør hud kan med fordel bruge en olie eller nærende creme, for at tilfører huden et fugt boost. Fugt er nemlgi det vigtigeste våben i mod den tørre hud. Du kan eventuelt fugte det udsatte område 2-3 gange om dagen. Dette vil især være en god ide i de kolde måneder. 

  

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort