Fri fragt over 399,- | God service | 100% Dansk | Hurtig levering

Vitaminer til håret - Se de bedste vitaminer her


Vitaminer til håret - Hvilke vitaminer er bedst til håret?


Vitaminer - Nøglen til et sundt og stærkt hår

De fleste mennesker drømmer om glansfuldt og kraftigt hår, der emmer af sundhed. Men, det er ikke alle forundt fra naturen side. Heldigvis kan du booste dit hår med de rette fødevarer og den rette pleje og omsorg. Desuden kan du sætte skub i hårcellernes reproduktion og vækst med kosttilskud til håret. Her kan du blive klogere på kosttilskud til håret, og hvad de forskellige vitaminer har af betydning for dit hår.

Dit hår har brug for vitaminer


De fleste mennesker kommer til at opleve forandringer i deres hår i løbet af livet. Nogle får pludselig krøller natten over, mens nogle bliver tidligt gråhårede. Andre kan opleve at blive tyndhåret eller at få kruset, tørt og spaltet hår, der fælder og knækker. Langt de fleste affinder sig med deres nye hår-situation, måske fordi de ikke er klar over, at de sagtens kan gøre noget ved det. Håret er en del af vores krop, som på lige fod med vores organer og knogler har brug for vitaminer for at gro og shine. Ja, man kan faktisk sige, at dit hår trygler om en vitaminpille, når det viser tegn på at være ude at balance.

Frisør Haldor har haft Yummi Gummi til test. De anbefaler Yummi Gummi og kan se en tydelig forskel hos deres kunder.

Er dit hår slidt, ødelagt eller bare mangler ekstra glans? Så kan det meget vel være noget med din kost at gøre. Hår bliver nemlig produceret af kroppen og for at kunne leverer hårstrå af høj kvalitet, skal du indtage de rigtige nærringstoffer.

Før og efter ved brug af Yummi Gummi Hårvitaminer

Til billedet til venstre ser vi forandring hos en kunde, som har brugt Yummi Gummi Hårvitaminer i 3 måneder. Til højre ser vi også 3 måneders forbrug. Resultater varier fra person til person.

Disse vitaminer skaber magi for dit hår

Når du gerne vil booste din hårproduktion og give frisuren et kærligt skub, så skal du have styr på, hvilke vitaminer, der sætter gang i hårcellernes vækst og reproduktion. Der er en del forskellige vitaminer med hver deres unikke egenskaber, der tilsammen skaber magi for dit hår. Du kan læse om de forskellige vitaminer herunder, og skulle du tænke, gid at disse vitaminer var samlet i en lille pille, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har nemlig udviklet et helt unikt kosttilskud til dig, der gerne vil booste dit hår

B-vitaminer er ikke til at komme udenom


B-vitaminerne er nogle af de vigtigste vitaminer til dit år. Der findes en helt række af forskellige B-vitaminer. For håret er det særligt B5, B6 og B12 der gavner, selvom alle de i alt 8 B-vitaminer er med til at holde dig sund og rask. B vitaminer er vigtige for hår, hud og negle, da de skaber en sund vækst i kroppens celler. Sørger du for at få dine B-vitaminer, så vil dit hår vokse hurtigere og du vil fælde mindre. Du optager B-vitaminer gennem maden, men det er ikke sikkert du får nok, og så er et kosttilskud en god idé. Det vigtige B12-vitamin fås gennem animalske fødevarer såsom kød, fisk, skaldyr, æg og mejeriprodukter. Når du booster dit helbred med B-vitaminer, vil du føle dig mindre træt og udmattet og få en fornyet energi. B5, B6 og B12 findes alle i Yummi Gummi Hair Vitamins side om side med andre essentielle vitaminer, der får dig og dit hår til at shine.

Biotin sætter skub i hårvæksten


Biotin er, som navnet måske afslører, et B-vitamin. Det får dog sit helt eget afsnit her, da det er et afgørende vitamin for dig, der ønsker et længere og mere vitalt hår. Biotin sætter skub i hårvæksten og indgår i kroppens sukkeromsætning og stofskifte. Alle kroppens celler har brug for biotin for at fungere, som de skal, således også hårcellerne. Lider du af hårtab, pletskaldethed eller tyndt hår, så er det klogt at spise fødevarer, der indeholder B12, og supplere med hårvitaminer, der sætter ekstra skub i processen. Når du handler skal du fokusere på at smide animalske fødevarer, frugt og kornprodukter i indkøbskurven. Desuden skal du tage et kig på dit alkoholforbrug – et stort forbrug kan nemlig påvirke hårvæksten, hvorfor det er smart at tage kosttilskud. Desuden medvirker biotin også til at nervesystem, hud og slimhinder fungerer optimalt.

 

Udsolgt

Udsolgt

Sundt hår kan ikke kun fåes ved plejeprodukter, man bliver også nødtil at tænke på kosten. Det spiller nemlig en stor rolle i hårets generelle sundhed

Folsyre skaber nye hårceller


Folsyre tilhører også gruppen af B-vitaminer, men ligesom biotin er det så essentielt, at det får sit eget afsnit i teksten her. Folsyre – også kaldet folinsyre bruges, når vores krop danner nye celler. Det er et vigtigt vitamin at tage, når man er gravid – men også, når man skal sætte skub i hårvæksten. Folsyre er livsnødvendigt for mennesket, når det kommer til omsætningen af proteiner og produktionen af røde blodlegemer. Der findes folsyre i mange madvarer – men vil du gerne gå efter fødevarer, der har en særlig høj koncentration af folsyre, så skal du smide bælgfrugter, lever og grønne grøntsager i kurven. Også fuldkornsprodukter, mælk, ost og frugt indeholder folinsyre. Det velsmagende og kaloriefattige kosttilskud Yummi Gummi Hair Vitamins er rig på vitaminer og mineraler – således også folsyre, som altså hjælper din krop til at danne nye celler og hårceller. Hårvitaminet kan bruges både af allergikere og veganere, og så er det fri for gluten, laktose og gelatine.

 

Jod er med til at regulere dit stofskifte


Jod er et mineral, som findes naturligt i vores krop i skjoldbruskkirtlen. Lider du af jodmangel, kan du udvikle forskellige sygdomme blandt andet struma (forstørret skjoldbruskkirtel). Jod er med til at regulere dit stofskifte og danne nye celler og væv – og dermed er det også vigtigt, når du skal have dit hår til at gro. Jod findes i kosten, blandt andet fisk og skaldyr – og så er det ofte tilsat det salt, du køber i supermarkedet. Sørg for at få den rette mængde af jod, eller suppler din kost med vitaminer til håret.

Zink sætter speed i væksten af hårceller


Zink får du gennem kød, mælk, fuldkornsbrød og ost. Zink findes i mere end 200 enzymer i vores krop, og det er helt essentielt, når kroppen skal omdanne fedtsyrer, proteiner og kulhydrater. Zink hjælper til, at kroppen danner et godt immunforsvar, da det virker som en antioxidant. Desuden regulerer zink væksten af vores celler og det er derfor et vigtigt grundstof, når det kommer til at sætte gang i hårvæksten. Lider du af zinkmangel, vil det også kunne ses på dit hår, som mister sin glans og bliver kedeligt at se på.

 

E-vitamin indeholder antioxidanter

E-vitamin er livsnødvendigt for din krops immunforsvar. Du finder det vigtige vitamin i nødder, æggeblommer og diverse planteolier og margariner. Mange fødevarer og hudplejeprodukter er tilsat vitamin E, da det fungerer som antioxidant, der beskytter kroppen og genopbygger celler. Derfor er det også et essentielt vitamin for dig, som ønsker at styrke dit hår. De føromtalte vitaminer til håret, Yummi Gummi Hair Vitamins, indeholder naturligvis også E-vitamin.

D-vitamin – solskin, fed fisk og kosttilskud


D-vitamin får vi gennem solen, men også gennem kosten. Fed fisk, æg og ost er fødevarer, der er rige på D-vitamin. Mange mennesker får slet ikke nok D-vitamin, og det kan derfor være klogt at tage et kosttilskud. I kroppen omdannes vitamin D til aktive vitaminer i lever og nyrer. Det vigtige vitamin er med til at forbedrer optagelsen af kalk og dermed essentiel for vores knogler og tænder. Desuden er D vigtigt for at normal udvikling af vores celler, som også inkluderer hårceller. Dermed er D også afgørende, når det kommer til dine hårceller, vækst og reproduktion. Sørg for at få sol (uden at blive forbrændt) og spis rigeligt med fed fisk, så er du godt på vej. Og skal der mere til, så findes der mange kosttilskud på markedet, der indeholder D-vitamin – også her i shoppen på Skiin.dk

 

D-vitamin er det vitamin, vi ofte mangler i vores krop.

Koldt brusebad og hovedbundsmassage


Ud over at styrke dit hår med vitaminer, er der også andre ting, du kan gøre for at holde dit hår sundt og stærkt. Nogle mennesker bruger for mange produkter og shampoo, andre kommer til at få tørt eller knækket hår, når de bruger føntørrer og glattejern for ofte. Desuden skal du passe på med at slide for meget på dit hår med håndklæde og opsatte frisurer, hvor du hiver og slider i håret. Du kan desuden stimulere dit blodomløb i hovedbunden ved et koldt brusebad og en hovedbundsmassage. Det giver liv til cellerne og nærer væksten på sigt. Husk at plej dit hår med en god blødgørende balsam. Her på Skiin.dk har vi et stort udvalg af balsam, der plejer og beriger dit hår. Hvis du ønsker dig langt hår, så kan det virke som en mærkeligt råd, at du skal blive klippet. Men, håret vokser rent faktisk hurtigere, når du husker at få klippet spidserne jævnligt.

 

Dit hår bliver hvad du spiser


Nøglen til et sund og stærkt hår findes altså i det du spiser, og den måde du behandler dit hår på. Tænk på dit hår som en god ven, der skal passes og plejes. Eller en blomst, der skal vandes og næres. Giver du håret samme omsorg, så er du godt på vej til at opnå det hår, du altid har drømt om. Vitaminer og mineraler til håret er helt essentielle for dette. Og skal der sættes speed på processen, så er hårvitaminer svaret. Yummi Gummi hair vitamins indeholder alle ovenstående vitaminer og booster dermed din hårvækst nu og på den lange bane. Pas og plej dit hår lige så godt, som du passer på andre dele af din krop. Ignorerer du hårets signaler, så vil det vise sig i ubalance i form af, at det spalter, knækker, kruser og bliver tørt. Giver du det positivt opmærksomhed med de råd du finder i denne guide, så vil du kunne se og mærke forskellen på overraskende kort tid.

 

Kosttilskud til håret

Som vi kan se her, kræver det rigtig mange forskellige vitaminer for at få den rigtige ernæring til dit hår. Det kan derfor også godt være svært at få alle vitaminer igennem kosten. Derfor kan det være optimalt, at gøre brug af et kosttilskud. Hos Skiin.dk anbefaler vi selv, de lækre hårvitaminer vingummier, Yummi Gummi, som indeholder alle de nærringsstoffer, som dit hår har brug for. De har en lækker jordbær smag og er kalorielette. Det eneste du kan få fingre i dem er her hos Skiin.dk